Skip to content

BORSTVOEDINGSBOEKJE

May 8, 2018

borstvoeding-barnsteen.jpg
Ben je zwanger en van plan je kindje borstvoeding te geven? Of zoek je een origineel kraamcadeau?

In plaats van de voedingen bij te houden in een onpersoonlijke app is er het Borstvoedingsboekje, om voor altijd te bewaren en te koesteren als herinnering aan een bijzondere periode.

Het Borstvoedingsboekje van Kirstin Hanssen en Fidessa Docters van Leeuwen bevat een handig invulschema om voedingen (tijdstip, linker- of rechterborst) en eventueel luiers, kolfsessies etc. bij te houden. Zo kun je voeden op verzoek en tevens meer inzicht krijgen in het drinkpatroon van je baby. Ook kun per dag de ‘memoires’ van je baby noteren. Zo leuk om later terug te lezen!
borstvoedingsboekje 02Het Borstvoedingsboekje (€ 12,99) bevat naast het voedingsdagboek voor de eerste 100 dagen na de bevalling een schat aan holistische inspiratie rondom allerlei onderwerpen die met borstvoeding te maken hebben. Deze informatie is opgesteld in samenwerking met een lactatiekundige. Daarnaast tref je in het Borstvoedingsboekje talloze tips als een plukje ‘heilwolle’ voor gevoelige tepels tot recepten voor uitgebluste mama’s en ook eenvoudige oefeningen om iedere voeding zo mindful mogelijk te benutten, zodat moeders zelf ook tot rust komen.

HIER kun je het Borstvoedingsboekje bestellen of check Bol.com.
Volg Borstvoedingsboekje ook op Instagram.

Uitgever: Lightstyle Creations
Illustraties: Fidessa Docters van Leeuwen en Maureen van der Hout (coverontwerp)
In Dutch only is this cute booklet called Borstvoedingsboekje (Breastfeeding Booklet). I wrote this book together with Fidessa Docters van Leeuwen, our 5th book together! It’s a breastfeeding diary that also contains general breastfeeding information and tons of holistic tips. It already appeared in September 2016, but it is never too late to give my work some extra attention. When you are an international publisher who has an interest in this breastfeeding booklet with planner for the first 100 days, please contact me!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: