Skip to content

Commercieel

NOBNK
NOBNK

De Coöperatieve Vereniging Prudentia helpt onder de naam NOBNK startende ondernemingen in het MKB. Kirstin (her)schreef de teksten voor de folder en de website.


FRITSJURGENS
FritsJurgens is de bedenker van een ingenieus, gepatenteerd taatsdeursysteem. Hiermee kunnen taatsdeuren, ook pendel- of pivotdeuren genoemd, zonder vloervoorziening geïnstalleerd worden. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Aan Kirstin werd gevraagd een persbericht voor de (bouw)vakpers op te stellen en tevens de persmailing te verzorgen. Daarnaast redigeerde Kirstin de teksten voor de FritsJurgens website.

Nono_Icon
NONO – VELDHOVEN GROUP
NONO
is een Nederlands modemerk voor meisjes met als motto: ‘Show Yourself’.
Ieder seizoen schrijft Kirstin de seizoenspersberichten voor de vak- en consumentenpers voor NONO in het Engels en Nederlands.


WORLD TRADE CENTER ALMERE AREA

Creatief bureau MDA Creatie uit Almere ontwikkelde een frisse en moderne huisstijl voor het World Trade Center Almere Area (WTCAA) en ook een aantal informatiedragers, waaronder de website, een algemene brochure en informatie leaflets. Hiervoor nam Kirstin de tekstuele inhoud voor haar rekening. Daarnaast leverde Kirstin een aanzienlijke bijdrage aan ieder nummer van Crossborder, WTCAA’s magazine (inclusief eindredactie en coördinatie). Ook nam zij een groot deel van de content van het jaarverslag 2009 op zich en verzorgde ze de inhoud van de jaarverslagen 2010 en 2011.

Advertisements